Massageordning med virksomhedsmassage af kompetente behandlere

Kunne du tænke dig at forkæle dine ansatte med en massageordning, så de kan slippe af med deres arbejdsrelaterede fysiske skavanker, og du kan undgå sygemeldinger, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Dansk Firma-massage tilbyder vi en fordelagtig massageordning til alle virksomheder omkring Hedehusene, Roskilde, Taastrup og København. Vi har et korps af veluddannede og godkendte massører, så du og dine ansatte er garanteret den bedst mulige behandling. Vi har desuden 20 års erfaring, som vi baserer vores arbejde på, hvilket betyder, at du og dine ansatte altid kan forvente at få et godt resultat, når I har besøg af en massør fra vores firma.

Få en massageordning der er skræddersyet til din virksomhed

Vi tilbyder en skræddersyet massageordning, der passer til din virksomhed, og som opfylder dine behov. Virksomhedsmassage foregår ude i den enkelte virksomhed inden for arbejdstiden, og det er en ideel mulighed for, at de ansatte kan få forebygget og behandlet deres arbejdsrelaterede skavanker. Bliver disse skader og lidelser ikke behandlet i tide, kan det blandt andet gå ud over deres arbejdsindsats og deres effektivitet, ligesom det også kan føre til mange sygemeldinger.

Vi kan blandt andet tilbyde en effektiv massage på arbejdspladsen, der hjælper i forbindelse med typiske kontorskader som for eksempel:

  • Musearm
  • Nakkespændinger
  • Hovedpine
  • Lændesmerter

Via vores gratis bookingsystem vil hver enkelt medarbejder selv kunne gå ind og booke en tid til virksomhedsmassage, ligesom vedkommende også selv kan slette eller rette i tiden. Dermed er der tale om en meget fleksibel løsning, der kan anvendes på selv meget dynamiske arbejdspladser.

Virksomhedsmassage kan gøre en stor forskel for din virksomhed

At gøre brug af virksomhedsmassage vil ikke bare glæde dine ansatte – det vil også være en stor fordel for din virksomhed, da du i mange tilfælde vil kunne spare penge på sygemeldinger.​

Udgiften til vores massageordning kan enten betales helt eller delvist af dig som arbejdsgiver, hvis andel er en del af driftsomkostningerne i firmaet.

Vi garanterer gode og konkurrencedygtige priser samt behandlinger af høj kvalitet.

Vores erfaring er, at alle i virksomheden bliver glade for vores massageordning. Derudover viser videnskabelige undersøgelser fra Touch Research Institute i Miami, at massagen blandt andet kan:

  • Mindske stress
  • Styrke immunforsvaret
  • Sænke angst og depression
  • Sænke blodtrykket
  • Øge effektiviteten i virksomheden

Kontakt os og hør mere om en fast massageordning

Kunne du være interesseret i at tilbyde dine ansatte virksomhedsmassage i form af en fast massageordning med os, så er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få beregnet en pris på en skræddersyet ordning.

Ønsker du at høre mere om vores massageordning, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på virksomhedsmassage, så kan du enten kontakte os ved at ringe på telefon 27 63 16 66 eller ved at skrive til vores e-mail musculus@live.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Vi glæder os til at høre fra dig!