Massageordning med virksomhedsmassage af kompetente behandlere

Hos Dansk Firma-massage tilbyder vi en massageordning til alle virksomheder omkring Hedehusene, Roskilde, Taastrup og København. Vi har et korps af veluddannede og godkendte massører, så du er garanteret den bedst mulige behandling. Vi har 20 års erfaring, som vi baserer vores arbejde på, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat.

Vi skræddersyr en massageordning, som passer til din virksomhed og opfylder dine behov. Virksomhedsmassage foregår på virksomheden i arbejdstiden og er en ideel mulighed for, at de ansatte kan forebygge og få behandlet arbejdsrelaterede skavanker. Bliver disse skavanker ikke behandlet i tide, kan det gå ud over arbejdsindsatsen eller give mange sygemeldinger.

Virksomhedsmassage kan gøre en stor forskel for din virksomhed

At gøre brug af virksomhedsmassage vil altså ikke bare glæde dine ansatte, det vil også glæde dit firma. Udgiften til massage betales enten helt eller delvist af arbejdsgiveren, hvis andel er en del af driftsomkostningerne.

Vi garanterer gode og konkurrencedygtige priser og behandlinger af høj kvalitet.

Vores erfaring er, at alle i virksomheden bliver glade for ordningen. Derudover viser videnskabelige undersøgelser fra Touch Research Institute i Miami, at massagen blandt andet kan mindske stress, styrke immunforsvaret, sænke angst og depression, sænke blodtryk samt øge effektiviteten i virksomheden.

Ring for at høre nærmere om en massageordning

Der følger altså flere fordele ved at benytte sig af virksomhedsmassage. Lyder en massageordning som noget for dig, så kan du kontakte os med det samme for at få en pris.

Du kan ringe til os på telefon 46 56 06 66 / 27 63 16 66 eller skrive til vores e-mail: mail@danskfirmamassage.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!